PALCO19 LED09 COMBO

Image
19 inch TV met ingebouwde DVD-speler

Tele systeem presenteert PALCO19 LED09 19 inch TV HD COMBO 3° generatie gekenmerkt door een dubbele tuner, DVB-t (DVB-T2) en satelliet (DVB-S2) beide H. 265/10bits HEVC combineren technologie en gebruiksgemak. De TV is het centrum van het huisvermaak met honderden terrestrische en satelliet kanalen, zowel de Italiaanse als de buitenlandse, betalen of gratis met high-definition kwaliteit. Naast de tv-kanalen kunt u kijken opnieuw en opnieuw zo vaak als u uw favoriete films dankzij de ingebouwde wilt in DVD-speler.

Het bereik van de TV podium LED09 bevinden zich in twee eenvoudige stappen, automatisch scan functies uitvoeren, sorteren en bijwerken van kanalen. Als u verbinding maakt met een harde schijf met USB 2.0, worden Mediaplayer. Alle modellen zijn CI + Ready, compatibel met CAM HD gecertificeerde tivù zat en Mediaset Premium.

Dankzij de 12V levering en Anti-schok functioneren DVD COMBO, PALCO kan worden geïnstalleerd erg gemakkelijk in caravans, campers, boten, voor het afspelen van DVD's op de gaan, terwijl de geavanceerde Hotel Mode-functie kunt u vergrendelen de programma-instellingen en video-instellingen naast het beperken van het maximale uitvoerniveau van het volume, ideaal voor het installeren van meerdere gebruikers in hotels en woningen.

Satelliet- en terrestrische DVB-S2 en DVB-T2

Hotel modus Voorkomt per ongeluk worden gewijzigd om de instellingen van de TV

CI + compatibel
CAM TELE systeem certificaat tivùsat en Mediaset Premium

AutoScan en LCN Automatisch zoeken naar kanalen en sorteren

Mediaspeler
Audio-, video- en foto bestanden via USB-speler

Anti-schok DVD Voor het afspelen voor onderweg

Contact met ons

Camper & Caravan Parts B.V.
Boezemweg 51
2641 KG Pijnacker
T: 015-3695775
F: 015-3697610
KvK-nr. 71316558
BTW-nr. NL8586667553B01